Home Vijesti

Satnica Croatian International

Nagradni fond: 5.000$ Ranking turnira. 4C - International Series Za 2. ročkas smo si ponovno poklonili Cro International. Nakon 2009., ove 2010. u turniru imamo
Opširnije...

Nova imena kandidata za Program 1

Stavovi badmintona za PROGRAM 1 su još neslužbeni zato pričekajmo izlazak aktera događanja na svjetlo dana. Otvoreno, s imenima i prezimenima tko je za a tko protiv podrške,
Opširnije...

Kvalifikacijski postupak za EP 2010.

Kontinentalni Savez je odredio pravila kvalifikacijskog postupka s listama imena u igri za nastup na EP, 04.07. je od strane BE dan rok nacionalnim Savezima
Opširnije...

Austrian International

Nagradni fond: 15.000$ Ranking turnira: 4B - Int. Challenge Ždrijeb
Nakon ekipnog EP bad karavana u uobičajenom kalendaru, cro imena love bodove i priželjkivani odlazak u London na OI.
Opširnije...
Autor Administrator   
Srijeda, 03 Ožujak 2010 00:00

Nova imena kandidata za Program 1

Stavovi badmintona za PROGRAM 1 su još neslužbeni hoo_logozato pričekajmo izlazak aktera događanja na svjetlo dana. Otvoreno, s imenima i prezimenima tko je za a tko protiv podrške, po kojim čijim receptima se kuha.

U izvještaju s posljednjeg UO HBS-a piše što i mi zagovaramo;
Potvrđena je informacija da odlukom Vijeća HOO-a ipak neće biti ograničenja broja korisnika programa 1 na samo dva kako je bilo najavljivano. Prenesene su načelne smjernice iz HOO-a da se očekuje kontinuitet praćenja igrača u programu te delegiranje sportaša koji mogu obzirom na dob dulje ostati u programu i koji su prema odluci nadležnog tijela perspektivni.

C-p 1.obavijesti na cba (27.veljača)

Odluka Direktora Saveza

Direktor Saveza Željko Miškulin donio je odluku, bez protivljenja članova Upravnog odbora i uz konzultaciju struke da se za program I HOO-a prijave: Iva Skorup, Ivan Tucaković, Dorotea Sutara i Fran Galjer.

Za program su kandidature poslali BK Purger Zagreb (Ivan Tucaković, Iva Skorup), BK Medvedgrad 1998 Zagreb (Katarina Galenić, Ivona Kozak, Borna Drvodelić, Dora Dragčević), HBK Max Zagreb (Dorotea Sutara, Matija Kraljić, Maja Pavlinić) te BK Mangan Dubrovnik (Fran Galjer).

Dignula se prašina i na kraju je vruć kesten stavljen u ruke izbornika kadeta, g.Galjera iz Dubrovnika. Njegov e-dopis Savezu nam naravno nije proslijeđen (iako on to izrijekom napominje) ali eto ga ovdje ... 1. popis i 2. popis analizirajte sami, o rednim brojevima bez komentara.

C-p

Poštovani,

Na zamolbu UO i radi mira u kući (osobito mojoj) objavljujem svoju listu kandidata za dodjeljivanje stipendije programa 1 HOO-a. Naglašavam da ovo nije moja ODLUKA već moje osobno MIŠLJENJE o redoslijedu kandidata. Isto tako ovo radim prema naputku HOO-a da se u programu probaju zadržati oni koji su već unutra ali isto tako da se ubace novi perspektivni igraći koji bi bili nosioci kroz duži period. Na zamolbu gospa.Miškulina naveo sam osam imena koji konkuriraju za stipendiju. Molim tajnika BSH da ovo moje mišljenje proslijedi svakom članu upravnog odbora i svim klubovima u Hrvatskoj da ne bude opet repova tko je i što rekao,odlučio ili mislio. Iako ovo nije bila moja dužnost jer nisam član UO i nemam nikakve ovlasti u odlučivanju o tome tko će u konačnici ući u program, nadam se da sam bar bio jasan kako razmišljam. Ovo sam pisao pet do dvanaest pa vas molim za razumjevanje ako sam nešto krivo napisao,

Izbornik mlađih dobnih kategorija Ratko Galjer

C-p 2.obavijesti na cba (01.ožujak)

Direktor Saveza Željko Miškulin promijenio je svoju odluku objavljenu 27.veljače, nakon konzultacija s predsjednikom i izbornikom mlađih dobnih kategorija koji je poslao svoje mišljenje o redoslijedu kandidata za program I, da se za program I HOO-a prijavi (tim redoslijedom) 8 kandidata:

  1. Dorotea Sutara
  2. Lucija Vlah
  3. Ivan Tucaković
  4. Fran Galjer
  5. Maja Pavlinić
  6. Katarina Galenić
  7. Matija Kraljić
  8. Iva Skorup
Ažurirano Srijeda, 03 Ožujak 2010 16:27